diddit - diddit

diddit

Diddit startsessie

Je kent diddit nog niet? Dan moet je je zeker inschrijven voor deze sessie. We leggen je uit hoe je jouw eerste stappen zet in ons online leerplatform.

Diddit ondersteunt jou als leerkracht voor, tijdens en na het lesgeven. Al het lesmateriaal, de bordboeken, filmpjes en leuke extra’s vind je allemaal op één plek. Bovendien kun je met diddit op maat van je leerlingen differentiëren. Zo kan je hen optimaal begeleiden.


Wat mag je verwachten op de Van Infowijzer?

We leggen je stap voor stap uit hoe je diddit kan gebruiken in je klas.

  • Module Oefenen: hoe werken de online oefeningen in diddit en hoe bieden ze een antwoord op de niveauverschillen van je leerlingen?
  • Module Opdrachten: hoe kan je aan de hand van online opdrachten gericht differentiëren?
  • Module Lesmateriaal: waar kan je snel al het lesmateriaal vinden? hoe kan je eenvoudig materiaal zoeken en delen?
  • Module Evalueren: hoe ga je aan de slag met het uitgebreid toetsmateriaal in diddit? Hoe zet je je eerste stappen in online toetsen?
  • Module Resultaten: hoe geeft diddit je inzicht in de resultaten van je leerlingen?
  • Module Bordboek: hoe werkt het bordboek en hoe ga ik hier eenvoudig in de klas mee aan de slag?

Met de handleiding kan je na de sessie thuis meteen met een gerust hart aan de slag om diddit helemaal van jou te maken.


diddit_vragenuurtje

Diddit vragenuurtje

Gebruik je diddit al, maar je bent benieuwd hoe je het nog beter kan inzetten? Dan is dit vragenuurtje jouw ding. Onze diddit-experten staan klaar om je te helpen met jouw specifieke vragen. Wil je meer weten over opdrachten geven? Heb je vragen over de koppeling van je school met diddit? Wil je meer uitleg over enkele knoppen in je bordboek? In deze sessie staat vragen vrij!


Wat mag je verwachten op de Van Infowijzer?

Tijdens het uur van je keuze staan onze diddit-experten klaar om een antwoord te geven op al je vragen. Zo helpen we je snel en efficiënt verder om diddit nog beter te gebruiken, samen met je leerlingen.

Schrijf me in voor de Van Infowijzer >>Inschrijven >>

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.